Korang tak percaya?

Sunday, July 11, 2010

Bagi aku,orang lelaki memang berfikiran yang sangat jauh..kadang-kaadng fikir sampai 10 20 tahun kedepan..Semua tersusun je kat dalam kepala ni..Sebagai contoh, untuk lelaki buat kepitusan berkahwin dengan  seorang perempuan bukannya senang.Macam-macamkena fikir seperti, adakah duit hantaran mencukupi? Adakah sudah memiliki rumah tempat tinggal? Bagaimana pula apabila sudah mempunyai anak nanti? Adakah terdapat sekolah yang berdekatan dengan rumah? Bagaimana pula dari segi keselamatan di kawasan perumahan? Adakah ianya selamat di situ? Adakah gaji yang diterima setiap bulan dapat menanggung kos sara hidup apabila sudah berkeluarga? Bermacam-macam perkara perlu difikirkan oleh seorang lelaki.

Jadi memang kena fikir jauh le kan..dari tak de anak sampai anak dah besar..Korang dah percaya ker?

Blog Widget by LinkWithin

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

lelaki memang berfikiran jauh..

tapi tak semua macam tu...

perempuan kadang2 berfikir tapi dipengaruhi dgn emosi

leeza said...

kdg2 perempuan pun ada jugak berfikiran jauh..bgntung pd keadaan :-)

Husaini said...

gadis kampung..

hehehehe..perempuan emosi lebih yek?

Husaini said...

leeza..
ye la tu..hehehhehhe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Leave Your Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

IslaMy

© Copyright 2010-2011 KITA SEMUA SAMA All Rights Reserved.
| Published by LoveJurnal | Powered by Blogger.com.