Jenis2 Manusia N Couple

Tuesday, June 1, 2010

Salam korang…lama aku tak update blog aku ni..sedikit bz sekarang ni..Aku nak ajak korang relaks..korang nak relaks tak?Kalau nak..jom baca kat bawah…sekadar nak berhibur..Aku rasa korang pun pernag kuar ayat macam kat bawah ni…


Awek cun + balak hensem
Couple ni rilek ja....org tgk pun nmpk senang n yg jeles pun ada..huhuhu

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem.
balak ni selalunya msti akan rs bangga sbb dpt awek cun.kdg2 mesti pkai spek itam konon2 nk bagi balance ar.sk buat lwk nk tambat ati awek dia dan selalunya dompet balak ni mesti tebal.

Awek tak cun + balak hensem
Awek ni kalau kuar ngn balak dia mesti pegang tgn kuat2 punya taknak lepas.selalunya awek jns ni sgt2 cemburu n kalau tgk pmpn cun lalu ja sebelah balak dia,mesti buat jelingan maut punya...

Awek tak cun + balak tak hensem
tak da sapa pun peduli couple ni..no komen...

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seorang lelaki msti bangga bila dpt dikelilingi dgn sekumpulan pmpn. Selalunya lelaki ni akan buat lawak yag tak seberapa lwk tapi dpt tgk pmpn2 tu punya gelak mcm tgk prsembhn Raja Lawak!

Awek cun berpakaian seksi
Mesti akan dapat tumpuan org ramai,tapi dia tak kisah pun.Mmg dia buat utk tayangan umum.

Awek tak cun berpakaian seksi
Waaaahhh!!! tobat cepat sblm dgr kata2 pedas org ramai."dh la tak lawa, pakai seksi plak!". Selalunya awek jns ni merasakan dgn berpakaian seksi membuatkan mereka rs cantik.Yela,dpt tumpuan. Bukan tgk dia pun,tgk barang dia.

Blog Widget by LinkWithin

3 comments:

Ery Farieha said...

penah merasa "awek x cun, balak hensem".
wohhhh. mmg org tgk bf saye je ok?=.=

amar haziq said...

hahaha...
mcam mana pulak kalau balak tak hensem + empat orang bini cun?

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

sarah shafie said...

owh..aku yg mane ek?wahaha..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Leave Your Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

IslaMy

© Copyright 2010-2011 KITA SEMUA SAMA All Rights Reserved.
| Published by LoveJurnal | Powered by Blogger.com.