16 perkara tentang aku

Thursday, May 27, 2010

Aku sebenarnye xkena tag pun,saje nak jawab soalan jer hehehe…

1) Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Xpenah kena tikam pun,xtau nak rse cmne hihihi

2) 6 orang di hati anda

i. my wife ii. my son. iii. my mama. iv.my papa v. my siblings. vi. my family in law

3) Anda rasa anda comel?

Skang dah comel dah,dulu keding hihihi

4) Single or taken?

Rsenye…

5) Blog yang saya suka?

SUme ler follow ker x follow ker…

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Xtau la,mls nak kemas,xlarat ada hero sorg,pengemas terhormat….

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Xdgr lagu lg la arinie

8)Last text message

Xleh msg hset tggl kat kpg

9)Last phone call
Xleh call hset tggl kat kpg

10) Hari terakhir anda menangis?

Bln lps kut mse baca buku NARUTO

11) List 5 kaler feveret anda
i. HITAM ii. BIRU iii. PUTIH iv. MERAH v. KUNING

12) bila kali terakhir YM, dengan sape?

Xpenah YM mls

13) Game yang anda paling suka?
Simulator kapal terbang…

14) Adakah anda peminat MCR?
Minat gak la

16) Anda rasa tag ni best?

Xpun time boring leh la layan hihihihi jgn mare…

17)Tagged lagi 10 orang

Mls nak tag,kang klu tag sume kate dah jawab…

Blog Widget by LinkWithin

1 comments:

♥ Love Journal ♥ said...

apsal baca naruto leh nangis lak nie ;-)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Leave Your Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

IslaMy

© Copyright 2010-2011 KITA SEMUA SAMA All Rights Reserved.
| Published by LoveJurnal | Powered by Blogger.com.