Syoknya Pulau Tioman

Tuesday, April 20, 2010

Sebut pasal Pulau Tioman mestri semua membayangkan panati nya yang cantik..air nya yang jernih..pastu boleh berenang-renag..ber”snorkeling” kan…saya sempat juga menghabiskan masa kata pantai tu..bersnorkeling..tapi tak puas sebab kejap sangat..Yelah pegi tu pun bukannya pasal nak bercuti..Tapi pasal kerja..kira sambil menyelam minum air laut le saya ni.Lain kali kalau ada rezeki..ada duit poket lebih..rasa macam nak pergi lagi boleh memancing sekali pastu leh bawa isteri ngan anak sekali..baru nikmat kan..tapi bila ya duit poket nak lebih..ermmm…sendiri pikir lakan..:-)
sayang3
sayang1
sayang2
Blog Widget by LinkWithin

5 comments:

DALILA MISMAN said...

best nyer...xpenah sampai lg sini...bila lah ek

izan salleh said...

waaaaaa..beshnye!

aien mohd noor said...

meh pangkor la lg best hehe...

y o t t said...

saya prnh ke sana dua kali
mmg best..
ingin nak pergi lg kalau ada rezeki

syalinda johari said...

syonyaa

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Leave Your Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

IslaMy

© Copyright 2010-2011 KITA SEMUA SAMA All Rights Reserved.
| Published by LoveJurnal | Powered by Blogger.com.