Koleksi Ikan Laga

Saturday, April 17, 2010

Ada peminat ikan laga kat dalam dunia blogging ni..haa..sama la macam saya..saya ni boleh la dikategorikan peminat..cuma sebagai hobi di msa lapang..bukan apa..tengok ikan – ikan ni mengembang kan diri ,timbul rasa puas sebab tersangat le cantik..

Gambar-gambar antara koleksi ikan laga saya.Yang putih tu saya dah penah “mempuanyai anak”.tapi anak-anak2 umur tak panjang..Mungkin saya lum mahir lagi dalam teknik pembiakan ikan laga..Tapi tak pe..first try kan..lain kali boleh cuba lagi..

IMG_1004Jenis Half Moon IMG_0993

IMG_0994

Jenis Half Moon

IMG_0998

Jenis Half Moon

IMG_0999

Jenis Betta

IMG_1000

Jenis Crown Tale

IMG_1002

Blog Widget by LinkWithin

6 comments:

ayue said...

comelnya ikan tu...dah lama nk bela tapi takut mati...

Husaini said...

ikan ni susah mati..kami tinggal balik kg 4 hr..tetap maintain sihat..hehehhehe...

syah said...

syah suka kumpul time kecik2 neh

Husaini said...

time besaq2 baru nak kumpul,time kecik2 xnah jumpa yg cmnie,nak pi beli mahal...

Anonymous said...

salam...saya ada gak ikan laga yang jenis beta n half moon..then saya nak biakkan dia....tapi x reti. takut dia makan bini dia...hoho...cam ner ek???? ada tips x?

yorkshire_master said...

Susahlah jaga ikan ni... dah brape ekoq dah mampus... nasib bek ada tips ni.. ada gak guideline. tq...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))
Leave Your Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

IslaMy

© Copyright 2010-2011 KITA SEMUA SAMA All Rights Reserved.
| Published by LoveJurnal | Powered by Blogger.com.